Narconon Bringatúra (NBT) 2015 
2000 km-es túránkon végigkerékpározunk Magyarország határain és bekukkantunk az iskolákba, hogy a legigazabb adatokat vigyük el a gyerekeknek a drogokról. 
Kísérőink képzett Narcononos előadók, akik az érintett települések iskoláiban tartanak a gyerekek számára jól érthető, drogfelvilágosító előadásokat. Eközben sokat rajzolnak és  megértetik a gyerekekkel, mik is a drogok, és hogyan hat ezek bevitele a tudatukra és a testükre. A gyerekek az előadások végén leírják a felismeréseiket, amiből az derül ki, hogy ők nem akarnak ebbe belekerülni!
Önkéntes fogadalmuk kb. így hangzik: 
„Soha nem nyúlok drogokhoz, és másokat is lebeszélek erről!”
Ez a célunk. Az eddigi Narconon Bringatúrák során több ezer gyerek tett már ilyen, és ehhez hasonló önkéntes fogadalmat.

Tekerj Te is velünk egy jó ügyért a Narconon Bringatúrán!
Mostantól lehetőséged nyílik arra, hogy gyűjtsd az NBT kilométereket, és megszerezd azokat az elismeréseket, melyek csak mozgalmunk igazi hőseinek járnak!
Ha egy teljes NBT-t végigcsinálsz velünk, nívós NBT és Narconon, valamint ABLE okleveleid mellé 2 féle NBT pólót és egy 20 mm átmérőjű NBT ezüstmedált is kapsz ajándékba a főszervezőktől! Ha nem tudsz bevállalni egyben 2 hetet, de szívesen velünk tartasz résztávon, jóváírjuk NBT kilométereidet a részedre kiállított NBT Teljesítménynaplóban, és 2000 megtett NBT km után ugyanúgy megkapod a NBT ezüst medált. 5 db ezüst NBT medált követően egy arany NBT medált kapsz a szervezőktől. Az ezüst és arany NBT medálosok meghívást kapnak a NARCONON legfontosabb rendezvényeire, ahol teljesítményüket mások nyilvánossága előtt is elismerik. 
Mi több, a NBT sikeres teljesítését követően értékes NBT jelzéssel ellátott kerékpárokat is kisorsolunk a teljes NBT-t teljesítők között. Szabály, hogy annyiszor 10e Ft + 50e Ft értékű kerékpárt sorsolunk ki, ahányan a rajttól a célig végigcsinálják a teljes távot. (Így pl. 20 teljes távos résztvevő esetén, 250e Ft (kiskereskedelmi ár) értékű kerékpárt sorsolunk ki.)
A sorsoláson való részvétel feltétele a 10.000 Ft nevezési díj befizetése. Ha nem akarsz részt venni a sorsoláson, akkor nem kell nevezési díjat fizetni. 
Minél többen fizetitek be a nevezési díjat, annál értékesebb kerékpárt sorsolunk ki. Ugyanis a nevezési díjat teljes egészében a nyeremény kerékpár megvásárlására fordítjuk. Sőt a fő támogatónk ezt az összeget megfejeli 50.000 Ft-tal. Így 1fő nevezett résztvevő esetén 10.000+50.000 Ft bruttó értékű kerékpárt, 20 fő nevezett résztvevő esetén 200.000+50.000Ft bruttó értékű kerékpárt sorsolunk ki a nevezési díjat befizető és a teljes távot végigtekerő résztvevők között.
A teljes útvonalat és a napi teljesítendő távokat a linkre kattintva nézheted meg:
Napi összesítő >>>

Résztvevői Regisztráció a Narconon Bringatúra 2015 rendezvényre

Főszervező: Szöllősy András
Mobil: 06-20-492-9822
E-mail cím: nbt.foszervezo@menet-trend.hu   

Táv: közel 2000 km.
• Az indulás időpontja: 2015. augusztus 30. (vasárnap) 15:00 óra
• Gyülekező: 14:00 - 15:00
• Megnyitó beszéd: 14:30 - 15:00
• Az indulás helyszíne: Narconon "Új Élet Központ" Garáb (Nógrád megye)

A tervezett útvonalról és a részletekről a https://www.facebook.com/NarcononBringatura oldalon is minden adat elérhető. 

A regisztrációs űrlap kitöltésével kijelentem, hogy a Narconon Bringatúrán saját felelősségemre, és költségemre veszek részt, a túra szabályait megismertem és tudomásul veszem.
Narconon Bringatúra részvétel szabályok >>> 


Jelentkezz most, a lenti űrlap kitöltésével!

 

A résztvevő neve:*
Lakcím:*
Mobil:*
E-mail cím:*
Vércsoport:*
Ismert betegség:*
Allergia:*
Gyógyszerszedés:*
Más fontos közölni való:
Baleset esetén értesítendő:*
Baleset esetén értesítési cím:*
Baleset esetén értesítendő telefonszám:*
1 Részt veszek a teljes távon:
2 Résztávon veszek részt a következők szerint:
3 Elfogadom a feltételeket:*
* required        

 

1) Ennek megjelölése esetén a 2)-es pont kitöltése nem szükséges.

2)
Megadhatók csak időpontok, vagy csak helyszínek, azzal a feltétellel, hogy a csatlakozás pontos körülményeit egyeztetni kell az alábbiak szerint: 
• A csatlakozás helyszíne:
• A csatlakozás tervezett időpontja:
• A befejezés helyszíne:
• A befejezés tervezett időpontja:

3) Kijelentem, hogy a NARCONON BRINGATÚRÁN a saját felelősségemre, és költségemre veszek részt, a túra szabályait megismertem és tudomásul veszem!


 

© Copyright 2013. Narconon. Minden jog fenntartva. A Narconon név és ugró alak védjegy, és szolgáltatási jegy, amely az Association for Better Living and Education International (Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért) tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.